Kdo je Fmed.eu?

Fmed.eu je trgovina s prehranskimi dodatkih najvišje kakovosti. Naš ustanovitelj, Sandi Bitenc, strokovnjak funkcionalne medicine je osnoval temelj ponudbe, ko je potreboval kvalitetne prehranske dodatke za svoje paciente.

Ker je trg preplavljen s prehranskimi dodatki slabe kakovosti imajo kupci pogosto težavo, izbrati pravi dodatek zase. Kadar je cena poglavitni dejavnik nakupa, se stranke najpogosteje odločajo za nakup pocenskih proizvodov brez pravega fiziološkega učinka. Žal se ne zavedajo, da so takšni izdelki, glede na učinek, na koncu zmeraj najdražji.

Naša vizija

Želimo vam ponuditi prehranske dodatke, ki resnično delujejo. V naši trgovini boste našli le proizvode, ki jih je lastnoročno izbral strokovnjak funkcionalne medicine, Sandi Bitenc. Na voljo so vam isti proizvodi, ki jih v svoji praksi uporablja tudi sam zase ter svoje paciente.

Želimo vam odvzeti breme preizkušanja kaj deluje in kaj ne. To smo opravili za vas, da vam ni treba. In če iščete kaj specifičnega, kar v naši trgovini ne najdete, nam pišite in potrudili se bomo, da vam to priskrbimo.

Na kratko o našem podjetju

Ponujamo vam najkakovostnejša prehranska dopolnila na tržišču.

Odvzamemo vam breme iskanja in izbire kvalitetnih prehranskih dopolnil, ki resnično učinkujejo.

“Naj bo hrana vaše zdravilo in zdravilo vaša hrana.” Hipokrat

Verjamemo, da je zdravo telo lahko le dobro prehranjeno telo. Zagovarjamo, da je hrana najpomembnejša, ker pa živimo v časih kapitalistične proizvodnje hrane, umetnih gnojil, gensko spremenjenih organizmov, herbicidov, pesticidov ipd., je hrana pogosto revna s hranili. V takšnih primerih je za zdravje pomembno skrbno in premišljeno dodajanje hranil, ki v hrani manjkajo.

Prehranska dopolnila so tukaj zato, da zapolnijo vrzeli v naši prehrano ali vplivajo na individualne bolezenske simptome, to pa pomeni osebnostni pristop in izbiro prehranskih dopolnil z dokazanim učinkom ter kvaliteto.

Ker imamo dolgoletne izkušnje in strokovno znanje, potrebno za kvalitetno svetovanje in izbiro najboljših prehranskih dopolnil na trgu.

Sandi Bitenc je strokovnjak funkcionalne medicine in se s svetovanje pri prehrani ukvarja že od leta 2006. Redno se izobražuje na področju zdravja najpomembnejša dosežka na tem področju pa sta končana Univerza za funkcionalno medicino in ADAPT program renomiranega Chrisa Kresserja, v katerega je bil izbran kot prvi izmed 200 udeležencev na svetu.

Lahko vam pomagamo

Imate kakšno posebno težavo ali bolezen? Lahko vam pomagamo. Pri svetovanju uporabljamo principe funkcionalne medicine za pomoč pri različnih modernih, medicinskih simptomih vključujoč:

Diabetes / sladkorna bolezen
Hipertenzija / visok krvni pritisk
Neuravnovešene krvne maščobe (holesterol; trigliceridi; HDL; LDL)
Prebava
Spanje
Hormonska neravnovesja
Izguba maščobe
Stres in umirjanje
Pomanjkanje / preveč železa; anemija / slabokrvnost
Kronična vnetja

Ugodnosti

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 200€

Brezplačno svetovanje

funkcionalna medicina

120+

 

edinstvenih izdelkov v Evropi

Zmeraj na voljo

vprašajte nas

Izjave naših strank

Dolgo sem iskala takšno trgovino kot je Fmed.eu. Prijazno osebje, ki resnično ve kaj prodaja, pa še lepo trgovino imajo, kjer si lahko izbereš vse tudi v živo. TOP
Tanja T.
Maribor
Prijetno osebje, ki govori tudi Nemško. Presenečen nad ponudbo, saj nekaterih izdelov nisem našel nikjer drugje.
Hitra odzivnost in res kvalitetna dopolnila. Paket sem dobil že naslednji dan.
Naplošno zadovoljna s ponudbo in dostavo. Sprva sicer ni bilo vseh izdelkov na zalogi, na kar so me takoj opozorili in nato tudi v doglednem času dobavili.
Branka Manič
Ljubljana
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?