Betaine HCL, Pepsin in Gentian Bitters (želodčna kislina z encijanom), prehransko dopolnilo

Zaloga: 33 na zalogi (se lahko naroči) SKU: 753950001633 Proizvajalec:

Betaine HCL je prehrnasko dopolnilo, ki nadomešča želodčno kislino in skrbi za dobro prebavo hrane. Vsebuje tudi grenčico encijan in pepsin.

15,9043,50

Clear
Količina:
Primerjaj

Pogosto kupljeno skupaj

betaine hcl, želodčna kislina, pepsin+Jarro-Zymes Plus contains porcine pancreatic enzymes because their composition is similar to that of human pancreatic enzymes and are superior to vegetable enzymes.+IronSorb contains Iron Protein Succinylate (IPS), an iron complex that is specially prepared to reduce irritation of the stomach in comparison to other forms of iron.
Cena za vse tri:   76,30

Opis izdelka

Betaine HCL je prehransko dopolnilo, ki nadomešča želodčno kislino. Raziskave kažejo, da želodčna kislina z leti upada. Več kot 80% hospitaliziranih starostnikov je imelo pomanjkanje želodčne kisline. Vsebuje tudi betain – ta prispeva k presnovi homocisteina. Kapsule prehranskega dopolnila vsebujejo tudi zelišče encijan in ter pepsin. Slednji je encim, ki ga telo proizvaja za prebavo hrane. Deluje v povezavi z želodčno kislino, z namenom prebave beljakovin.

Additional Information

Teža150 g
Aktivne sestavine

, , ,

Vsebina

,

Pomaga pri

,

Priporočena uporaba

Prehransko dopolnilo Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters Neto količina: 120 kapsul; 120 odmerkov po 1 kapsulo Vsebnost (1 kapsula): Betaine HCL 650mg, Pepsin 1:10.000 25mg, encijan (Gentiana lutea) (korenina) 20mg Sestavine: Kapsula (želatina), glazirno sredstvo (stearinska kislina), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev silikat, silicijev dioksid). Uporaba: Zaužijemo 1 kapsulo na dan, pri vsakem obroku. OPOZORILO! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Proizvedeno za: Doctor's Best, Kalifornija. Distributer: Sandi Bitenc, s.p., www.fmed.eu
Imate vprašanje?
Povezujem...
Običajno odgovori v nekaj minutah.
Običajno odgovori v 1 delovnem dnevu.
Povezujem...
Svetovalec bo z vami v nekaj minutah.
Številka vašega pogovora je {caseNo}.
Sedaj govorite z {operatorName}.
Številka vašega pogovora je {caseNo}.
Številka vašega pogovora je {caseNo}.
    Želite biti obveščeni, ko vam pošljemo sporočilo?
    Povezujem...
    Pogovori