Hudičev krempelj – prehransko dopolnilo

Zaloga: 6 na zalogi (se lahko naroči) SKU: 733739046505 Proizvajalec:

Hudičev krempelj ali Devil’s Claw je tradicionalni izvleček proti artrozi in bolečinam v sklepih. Priporoča ga tudi dr. Feil v njegovi knjigi Premagajmo artrozo in bolečine v skelpih.

13,50

6 na zalogi (se lahko naroči)

Količina:
Primerjaj

Pogosto kupljeno skupaj

hudičev krempelj bolečine v sklepih fmed.eu+Source Naturals Triple Boron contains three bioavailable forms of the trace mineral boron,+
Cena za vse tri:   58,30

Opis izdelka

Now foods Hudičev krempelj, 100 kapsul

Hudičev krempelj ali korenina vražjega kremplja je ime za korenino rastline Harpogophytum procumbens, ki raste v Kalahari savani v južni Afriki, Madagaskarju in Namibijskih stepah.

Kot dopolnilo služijo posušene korenine. Afriški in Evropejski z zdravilci ga uporabljajo že stoletja za različne namene. Njegove koristne sestavine so predvsem iridoidni glukozidi vključujoč harpagozide. Hudičev krempelj vsebuje tudi koristne bioflavonoide in fitosterole.

Dr. Feil v knjigi Premagajmo artrozo in bolečine v sklepih

Dr. Feil omenja Hudičev krempelj v svoji terapiji v knjigi Premagajmo artrozo in bolečine v sklepih na strani 52, kjer tudi omenja, da je Hudičev krempelj potrebno zaužiti kot prehransko dopolnilo, saj »skuta z začimbo« nima dovolj učinkovitih sestavin za doseganje fiziološkega učinka.

Kako uporabljam Hudičev krempelj?

Vzemite 2 kapsuli, 2 do 3 krat dnevno z ali brez obroka.

 

Hudičev krempelj je učinkovit v kombinaciji s Kolagenom, Borom in Vitaminom C.

Additional Information

Teža 94 g
Aktivne sestavine

Količina

Priporočena uporaba

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hudičev krempelj – prehransko dopolnilo”

First: Rate the product. Please select a rating between 0 (poorest) and 5 stars (best).

Prehransko dopolnilo Hudičev krempelj Neto količina: 100 kapsul. 50 odmerkov po 2 kapsuli Vsebnost (odmerek): Hudičev krempelj (harpagophytum procumbens in/ali harpagophytum zeyheri) 166 mg. Uporaba: vzemite 2 kapsuli 2 ali 3 krat dnevno. OPOZORILO! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Proizvaja Now Foods, ZDA Distributer: Sandi Bitenc s.p., www.fmed.eu