Planetary Herbals – Naravni prah stevije (Stevia Powder), pretečen rok – prehransko dopolnilo

Zaloga: 3 na zalogi SKU: 21078102984 Proizvajalec:

Prah stevije je odličen nadomestek belega sladkorja. Je sladilo, ki je še posebej primerno za ljudi, ki pri prehrani pazijo na ogljikove hidrate.

12,50 3,99

3 na zalogi

Količina:
Primerjaj

Opis izdelka

Rod Stevia sestavlja 240 vrst rastlin, značilnih za Južno in Srednjo Ameriko in Mehiko. Rastlino že več kot 1500 let uporabljajo v medicinske namene, odlična je tudi v prehrani- kot prehransko dopolnilo ga uporabljajo kot nadomestek sladkorju. Izvlečki stevije vsebujejo steviol glikozid in so do 300-krat slajši od sladkorja. Prah stevije pridobivajo iz listov, ki so fino mleti.

Kako lahko uživam naravni prah stevije?
Pri kuhanju ali peki k hrani dodajte 1/8 čajne žličke prahu stevija.

Additional Information

Teža 135 g
Aktivne sestavine

,

Vsebina

Priporočena uporaba

Deklaracija

Prehransko dopolnilo Stevia (v prahu) Neto količina: 99,2g, 313 odmerkov po 316mg (1/8 čajne žličke) Vsebnost (316mg): Stevia (listi) 316mg Uporaba: Uporabite 1/8 čajne žličke pri kuhanju ali peki. OPOZORILO! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Proizvedeno za Planetary Herbals, ZDA Distributer: Sandi Bitenc s.p., www.fmed.eu