Zeleni čaj (Green tea, ECGC) – prehransko dopolnilo

Zaloga: 3 na zalogi (se lahko naroči) SKU: 790011170075 Proizvajalec:

Zeleni čaj je verjetno eden najbolj uporabljanih zelišč na svetu. Ima veliko pozitivnih učinkov za telo. Naš ekstrakt nadomesti kar 8 skodelic zelenega čaja.

15,90

3 na zalogi (se lahko naroči)

Količina:
Primerjaj

Pogosto kupljeno skupaj

Zeleni čaj, green tea, ECGC, hujšanje, razstrupljanje, rak | Fmed.eu+Rhodiola is an adaptogenic herb that has been used for centuries and validated for its beneficial effects on energy production and reduction of fatigue.+
Cena za vse tri:   79,70

Opis izdelka

Jarrow Formulas Zeleni čaj 500mg x 100 kapsul

Zeleni čaj se že tradicionalno uporablja za svoje blagodejne učinke. Zeleni čaj je narejen iz rastline imenovane Camellia sinensis, potem ko so njeni listi nekoliko oksidirali in fermentirali. Če pustimo liste zelenega čaja fermentirati dlje časa, dobimo črni čaj.

Ni vseeno katero vrsto zelenega čaja vzamete, kot tudi ni vseeno kje in kako je bila gojena. Na vsebnost aktivnih sestavin (katehinov) vpliva veliko dejavnikov, med njimi tudi nadmorska višina, čas ter postopek pobiranja in sušenja.

Zeleni čaj izvira iz kitajske, kjer ga je s pridom uporabljala Tradicionalna Kitajska Medicina (TKM). Zelo močno tradicijo ima tudi na Japonskem.

Glavni polifenoli v zelenem čaju so ECGC (epigallocatechin), epicatechin gallate, epicatehini in flavnoli, ki imajo antioksidativne in protivnetne učinke. Dodatni flavonoidi vsebovani v zelenem čaju so še kaempferol. Quercetin in myricetin.

Jarrow Formulas Green tea vsebuje standardiziran ekstrakt listov zelenega čaja, ki vsebuje vsaj

 • 50% polifenolov in od tega
  • 30% katehinov (catechins)
  • 15% ECGC (epigallocatechin galate)

Standardiziran ekstrakt vam omogoča preverjeno in zagotovljeno kakovost aktivnih sestavin s tem pa tudi maksimalno učinkovitost. Jarrow Formulas ekstrakt zelenega čaja je tako močan, da 1 kapsula nadomesti kar 8 skodelic zelenega čaja.

Additional Information

Teža93 g
Aktivne sestavine

, , ,

Priporočena uporaba

Vsebina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zeleni čaj (Green tea, ECGC) – prehransko dopolnilo”

First: Rate the product. Please select a rating between 0 (poorest) and 5 stars (best).

Prehransko dopolnilo Jarrow Formulas Green tea Neto količina: 100 kapsul, 100 odmerkov po 1 kapsulo. Vsebnost (1 kapsula): Izvleček listov zelenega čaja (Camellia sinensis, 50% polifenolov, 30% katehinov, 15% ECGC) 500mg, Druge sestavine: sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin-iz rastlinskih virov), sredstvo za povečanje prostornine (hidroksipropilmetilceluloza, silicijev dioksid) Uporaba: Zaužijte 1 kapsulo na dan z obrokom. OPOZORILO! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Proizvedeno za Jarrow Formulas, ZDA. Distributer: Sandi Bitenc s.p., www.fmed.eu
Imate vprašanje?
Povezujem...
Običajno odgovori v nekaj minutah.
Običajno odgovori v 1 delovnem dnevu.
Povezujem...
Svetovalec bo z vami v nekaj minutah.
Številka vašega pogovora je {caseNo}.
Sedaj govorite z {operatorName}.
Številka vašega pogovora je {caseNo}.
Številka vašega pogovora je {caseNo}.
  Želite biti obveščeni, ko vam pošljemo sporočilo?
  Povezujem...
  Pogovori